پکیج تبلیغات انتخاباتی , مشاور انتخابات و تبلیغاتی

پکیج تبلیغات انتخاباتی , آموزش ترفندهای موفقیت در انتخابات , چگونه رای بیاوریم , توسط بهترین مشاورین انتخاباتی کشور 09125281952

پکیج تبلیغات انتخاباتی , مشاور انتخابات و تبلیغاتی

پکیج تبلیغات انتخاباتی , آموزش ترفندهای موفقیت در انتخابات , چگونه رای بیاوریم , توسط بهترین مشاورین انتخاباتی کشور 09125281952

موفقیت در انتخابات شانسی و تصادفی نیست. ما در این وبلاگ راه ها و ترفندهای موفقیت در انتخابات را با شما در میان میگذاریم. پکیج تبلیغات و مشاور انتخابانی، شما را یاری می رساند تا در انتخابات موفق شوید . این بسته آموزشی شامل 1000 دقیقه فیلم آموزشی می باشد. ما میتوانیم 0 تا 100 کنار نامزدهای محترم انتخاباتی باشیم. تولید محتوا، نحوه ی شعارنویسی، تبلیغات، آموزش و تشکیل تیم اتاق فکر، آموزش و مشاوره تیم ستاد انتخاباتی و... همه را میتوانیم انجام دهیم..

بایگانی

۲ مطلب در بهمن ۱۳۹۹ ثبت شده است

چگونه در انتخابات رای بیاوریم؟ ترفندهای تبلیغاتی و انتخاباتی

علیرضا رفیعی نصرآبادی | پنجشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۰۵:۳۷ ب.ظ

* یکی از خدمات ارزنده شرکت ما (شرکت تبلیغاتی آسایش)، مشاوره در حوزه ی انتخابات است. تفاوتی نمیکند، چه انتخابات مجلس، چه انتخابات شورای شهر و یا اصناف…. اصول کلیه موارد یکی ست و در صورت رعایت اصول، احتمال اخذ نتیجه مثبت است.


آنچه منجر به موفقیت شما کاندیدای محترم در حوزه ی انتخابات میشود، پرسونال برندینگ یا برندسازی شخصی است. در انتخابات این شما هستید که قرار است شناخته شده، دیده شده و رای بیاورید. پس محور عملیات حول محور شخص شما می چرخد. ترغیب و تشویق مردم به اینکه به شما رای دهند، جریانی ست که ماحصل کلیه تلاشهای شما در طول مدت زمان انتخابات خواهد بود. تمام تلاشی که ما میکنیم، احتمال انتخاب شدن شما را افزایش خواهد داد. اما نه بصورت قطعی و تضمین شده... چرا که رقبا نیز، همواره در حال تلاش هستند. اگر مشاوری به شما قول و تضمین داد، بدانید که ریگی به کفش دارد. و احتمالا کلاهبردار است. اگر قول دهد و عملی نشود، تقصیر را گردن شما کاندید محترم میاندازد، که مثلا به اندازه ی کافی تبلیغات نکردید و خودسرانه عمل کردید و....

 

استفاده از روش های قدیمی و گذشته و از مد افتاده، دیگر برای امروز کاربردی ندارد. کسی پوسترهای تبلیغاتی شما را نمیخواند. کسی پیامک های تبلیغاتی شما را باز نمیکند.(و احتمالا ندیده پاک میکند) کسی با شعارهای تکراری تحریک و ترغیب نمیشود. اصلا اصول تبلیغات سیاسی و انتخاباتی چیست؟ چه تبلیغی با روحیات مردم سازگار است؟ چطور میتوان مردم به ترغیب و تشویق کرد که به ما رای بدهند؟ و هزاران سوال مهم دیگر...

 

یک اشتباه رایج و تکراری بین کاندیداها استفاده از جمله ی : رای ما آقا/خانم .................... است. چرا اشتباه است؟؟

شما دارید برای مردم تعیین تکلیف میکنید. خودشان بهتر میدانند که به چه کسی رای بدهند یا ندهند. استفاده از عبارت رای ما فلانی، بسیار اشتباه بوده، نتیجه ی معکوس بهمراه خواهد داشت. باید مردم قدرت انتخاب داشته باشند، نه اینکه به آنها چیزی تحمیل شود. از طرفی بیش از حد در معرض دید نباشید. هر جا که میریم میبینیم یک پوستری تکراری یا روی دیوار چسبانده شده، یا روی زمین افتاده... این نشان میدهد که کاندید محترم اهل ریخت و پاش است. و هر چه بتواند خرج میکند تا رای بیاورد. هدفش خدمت گذاری نیست. چرا که خدمت گذاری نیازی به ریخت و پاش بش از حد ندارد. وقتی کسی روی مخ مان است و هر جا که میرویم او را میبینیم، گاهی قسم میخوریم که به اوی رای ندهیم.

 

ترفندهای انتخاباتی

 

« برای به نتیجه رسیدن، هزینه ی فراوان نیاز نیست. سواد و آگاهی مورد نیاز است. »

 

* دامنه ی ارتباطات خویش را گسترده کنید. هر چقدر شما را بیشتر بشناسند احتمال موفقیت شما نیز به همان میزان افزایش خواهد یافت.

 

* به کسی قول ندهید. قول دادن تعهد می آورد. و ممکن است شما را به معذوریت بیاندازد. شما قرار نیست انتخاب شده، پارتی و لابی کسی بشوید. هدف تان خدمت گذاری ست. (البته امیدوارم اینگونه باشد.)

 

* درباره ی تمامی مشکلات بدانید. گاهی به راه حل های اختصاصی خودتان اشاره کنید. ولی نه همیشه..... دست شما نباید برای رقبای تان رو شود. اینکه از مشکلات شهر مطلعید یعنی اینکه شهر خود و مشکلاتش را کامل می شناسید. و این خیلی هم خوب است. چرا که خیال خیلی ها راحت میشود که شما بومی بوده، از مشکلات شان مطلعید... (اعتقاد همه بر این است که کسی که مشکلات مرا میداند، تنها میتواند آن ها را جل کند.)

 

* راه حل های تان را تا جایی که میشوید رو نکنید. آنها نباید لو بروند. چرا که پاسخی هستند به مسائل و مشکلات شهر، و اگر رو بشوند ممکن است در دست رقیب افتاده، عامل پیروزی ایشان بر شما بشوند. همین که مردم بدانند شما شراف کاملی بر شهر و مشکلات دارید کافی ست. 

  • علیرضا رفیعی نصرآبادی

بهترین مشاور انتخابات شورای شهر چه ویژگی هایی دارد؟

علیرضا رفیعی نصرآبادی | پنجشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۰۱:۲۱ ب.ظ

بهترین مشاور انتخاباتی کشور چه ویژگی هایی می بایست داشته باشد؟

 

قبل از هر چیز به یک نکته ی مهم اشاره کنم و آن هم اینکه دانش و تخصص شما شاید پس از رای آوردن برای مدیریت و موفقیت در شورای شهر کافی باشد (یعنی پس از پیروزی)... اما قبل از آن برای رای آوردن قطعا به تخصص تبلیغاتی سیاسی و دانش انتخاباتی نیاز دارید. که طبیعتا این تخصص چیزی نیست که بتوانید در زمان کوتاه به آن مجهز شوید.

 

شما قطع به یقین نیاز به مشاور انتخاباتی قدرتمند و زبده ای دارید که بتواند شما و تیم کاری تان را خط مش داده و اداره نماید. فراموش نکنید او به شما خط مش میدهد و نه شما به او... بنابراین باید به او اعتماد کنید. در غیر این صورت نمیتوانید تصمیمات درستی بگیرید. مشاور شما به جای شما فکر میکند، به جای شما تصمیم میگیرد، و برای شما برنامه ریزی میکند. او کارگردان شماست. و شما بازیگر او... در واقع این جایگاهی ست که شما باید برای او قائل شوید. او نه تنها برای شما، بلکه باید برای کل تیم برنامه ریزی عملیاتی داشته باشد. یک مشاور انتخاباتی حرفه ای و زبده باید به تمامی امور شما و تیم تان واقف باشد. نباید نقش مجسمه را برای شما بازی کند. در بسیاری از موارد، نقش مشاور انتخاباتی از خود کاندید نیز پر رنگ تر است. این مشاور زبده و حرفه ای دارای ویژگی هایی ست که در ذیل به آن اشاره شده است:

 

1- اولین مورد این است که او باید خودش برای خودش کسی باشد. میگویند کچل اگر طبیب بود، اول باید بتواند سر خود را درمان میکرد. وقتی مشاور انتخاباتی خودش صفحه ی اول گوگل نباشد، نمیتواند وعده ی این کار را به کسی بدهد. بهترین نمونه خود فرد است. اگر او برای خودش نتواند کاری کند، قطعا برای شما نیز مفید فایده نخواهد بود. پس اولین مورد این است که او بتواند خودش را برند و برجسته نماید. مشاور انتخاباتی زبده و حرفه ای باید از خودش رزومه و کارنامه ی خوب و قدرتمندی داشته باشد. نه اینکه فقط دیگران را موفق کرده باشد. میگویند از کوزه همان برون تراود که در اوست.

 

2- از باید از تجربه ی کافی برخوردار باشد. صرف خوب صحبت کردن کفایت نمیکند. خیلی ها، خیلی خوب صحبت میکنند. این کافی نیست. تجربه ی کافی یعنی اینکه قبلا به نفرات زیادی مشاوره داده باشد. نه اینکه بخواهد کاندیدای انتخاباتی را موش آزمایشگاهی کند. تجربه ی یک مشاور انتخاباتی زبده، میتواند مسیر کاندیداها را بسیار کوتاه تر کند. چرا که دیگر کاندیداها با توجه به محدودیت زمانی که دارند دیگر نیازی به آزمون و خطا ندارند.

 

3- به غیر از تجربه، داشتن تخصص بسیار حیاطی و مهم است. اینکه او، در زمینه مشاوره و تبلیغات کسب و کار تخصص داشته باشد، نکته ی مهمی است، اما کفایت نمی کند. تبلیغات و مشاوره و بازاریابی سیاسی، هنری ست که او باید روی آن تمام و کمال تخصص داشته باشد. اینکه یک شخص سیاستمدار را برند کنیم، با برند کردن شرکتها تفاوت دارد. در اینجا ما با یک انسان مواجهیم که عقبه ای دارد. پیشینه ای دارد که در موفقیتش میتواند بسیار تاثیرگذار باشد. مشاور باید با این جزئیات به خوبی آشنا باشد.

 

4- در گذشته می گفتند کار مشاور صرفا دادن مشاوره است. و نه چیز دیگری... اما مشاور میتواند و باید گاهی در مواقعی، به جای فرد (کاندید مورد نظر) تصمیم بگیرد. حتی گاهی میتواند دخالت کند. تمام امور یک کاندید، به مشاور انتخاباتی اش ربط دارد. و هیچ چیز نباید از مشاوره پوشانده بماند. ممکن است کاندید استرس داشته باشد، و نتواند به خوبی تصمیم های اساسی بگیرد. و یا تصمیمیاتش از روی هیجان و احساسات باشد، و نه از روی منطق و عقل... 

 

5- مشاور انتخاباتی زبده و حرفه ای باید قابلیت تشخیص توانمندیها و نقاط قوت شما را داشته باشد. باید بداند شما در چه زمینه هایی قوی و در چه حوزه هایی ضعف هستید. تشخیص غلط تمامی آرزوها و برنامه ی شما را بر باد میدهد. او باید شما را به خوبی بشناسد. وقت را برای رفع مشکلات و ایرادات شما هدر ندهد. و بر تقویت نقاط قوت و برجسته ی شما اصرار و اهتمام ورزد. او نمیتواند شما را عوض کند. فقط میتواند شما را تقویت کند.

 

ویژگی های بهترین مشاور انتخاباتی

 

 

6- بهترین مشاور انتخاباتی کشور، باید دارای سواد رسانه ای بالایی نیز باشد. اگر رقیبی در رسانه و فضای رسانه ای شما را مغلوب خویش سازد و از شما برتر ظاهر شود، سایر پیروزی های شما فاقد اهمیت است. پیروزی نهایی با کسی ست که در رسانه خوش بدرخشد. در عصر جدید رسانه ها و شبکه های اجتماعی حرف اول را میزنند. و اگر رد پای شما کاندیدای انتخاباتی در رسانه نباشد، و رقیب حاضر باشد، او بدون شک پیروز میدان است. رسانه 100% داستان است.
 


* نکته ی بسیار مهم: خود واقعی شما در رسانه ها نمایش داده نمیشوند. تنها آنچه که پرزنت و معرفی میکنید را میبینند. ممکن است شما خیلی خوب یا خیلی بد باشید. اینش به خودتان ربط دارد. اما شما باید به بهترین نحو ممکن در رسانه ها حاضر و ظاهر شوید. متاسفانه یا خوشبختانه، مردم شما را از روی ظاهر، زبان بدن، لباس و نحوه ی گفتارتان قضاوت میکنند، و خیلی کاری با اصل شخصیت و منش شما ندارند. شما باید کاری کنید که مردم در فضای مجازی و رسانه ها به شما و حرف های تان ایمان بیاورند و شما را باور کنند و به شما اعتماد کنند. عرصه ی انتخابات شدیدا عرصه رقابتی ست. و هر که بهتر خودش را عرضه کند، بیشتر مورد اعتماد مردم قرار میگیرد. لپ مطلب اینکه کیفیت شخصیت شما خیلی برای مردم اهمیت ندارد، آنچه بیش از حد برای مردم مهم است کیفیت نحوه ی ظاهر شدن شماست. آنظور که به نظر میرسید، از آن طور که هستید، مهمتر است. و این قدرت رسانه است که میتواند خوب را بد و بد را خوب جلوه دهد. مشاور انتخاباتی کارآزموده باید خدای رسانه باشد. و اگر بتواند تصویر ذهنی زیبایی از شما در ذهن و دل مخاطبین جای دهد، شما پیروز میدان هستید…..


7- عصر، عصر اینترنت و دنیای ارتباطات است. مردم هم حضور مستمری دارند در فضای اینترنت. مردم سرشان در گوشی ست. شما باید جایی باشید که مردم هستند. باید بتوانید در فضای اینترنت روی مردم تاثیر مثبت بگذارید. مردم جایی که شما میخواهید حضور ندارند. بلکه جایی که تمایل دارند، هستند. فضای مجازی، جایی ست که مردم حضور دارند. توفقق اجباری کرونا این بوده که مردم بیشتر در فضای شبکه های اجتماعی سیر می کنند. و این مطلب گواه این است که باید حضور قدرتمند و موثری در فضای مجازی داشته باشید.

  • علیرضا رفیعی نصرآبادی